Mijn dromen, deel acht

28 October 2009

images9.jpeg

Ik word gebeld door de krant. Ze willen een interview met me. Ik blijk de enig overgebleven Nederlander te zijn zonder eigen tv-programma. In een klein cafeetje wacht ik op de journalist. Ik heb een bak met kapucijners over mijn hoofd uitgegoten om niet te arrogant over te komen. Om me heen hoor ik geroezemoes. ‘Kijk, dat is die gast zonder eigen tv-programma. Wow, wat super interessant.’
Ik glimlach en bereid me voor op mijn toekomstige faam. Dan begint mijn hand te rinkelen. Het is de journalist. Hij belt af, want in Goorle is een bunzing gevonden die vloeiend Frans spreekt, al is het dan met een zwaar Nederlands accent. Terwijl ik mijn tosti eet vervloek ik in stilte de bunzing. Verdomde, rottige, briljante bunzing.
Ik schrik wakker.

Comments are closed.