Mijn dromen, deel een

21 October 2009

images4.jpeg

Ik droom dat ik zit opgesloten in het huis van de toekomst, samen met Chriet Titulair. Chriet is heel erg boos omdat ik hem niet gelijk herken. Hij zit een aflevering van ‘Knight Rider’ te kijken. (de aflevering waar Kitt een evil twin brother blijkt te hebben)Ik zie de videoband liggen en ik vraag Chriet waarom er geen Blu-ray speler staat in het huis van de toekomst. Chriet legt me uit dat de wereld in de nabije toekomst getroffen zal worden door een zware kernoorlog, die de mensheid zo’n vijftig jaar zal terugwerpen in technologische ontwikkeling. Dit betekent dat het huis van de toekomst minder geavanceerd is dan mijn huidige woning.
‘Thanks a fucking bunch, Chriet’, schreeuw ik.
Chriets baard word paars en hij veranderd in een razende buffel.
Ik schrik wakker.

Comments are closed.