Kolibris echt superstom

7 July 2008

images3.jpeg

Fleur Wesseling, Kranedorpse schoolkrant

Dit is mijn verslag van het optreden van de Kolibries op
onze jaarlijkse schoolfeest. Ik vond ze echt superstom en niet grappig. Er waren honderd leerlingen in de aula. We dachten dat clown Bobo zou komen maar die had afgezegd omdat hij last had van zijn keel. Nou en? Dan kan je toch nog wel jongleren? Ik vondt het jammer. Nu kwamen de Kolebries. Ze waren met zijn tweeen en ze zeiden tegen ons dat er eerst nog een derde figuur bij was maar dat die nu te druk was met aftrekken. Ik snapte niet wat dat op sloeg. Jopie legde toen uit wat ze bedoelden. Dat vond ik vies. Daarna gingen ze grappen vertellen maar niemand snapte de grappen. Liesje uit 3c ging na tien minuten huilen omdat ze het eng vond. Zij is echt een bange poepert. Na een half uur werd en van de twee jongens heel rood en begon kwaad te schreeuwen tegen onze rector. Onze rector werd heel boos en de jongens ook. De rector zei dat ze konden fluiten. Naar hun geld. Maar ze gingen niet fluiten. Ze liepen alleen maar boos weg. Een van de twee jongens gaf kleine Peter uit 4c nog een harde duw. Peter viel op zijn hoofd. Toen zei de rector dat hij de politie ging bellen.
Het was een heel nare avond. Ik hoop dat ik de Kolenbries nooit meer zie.

Comments are closed.